Clopotarul dacilor 250



Dacă am face o călătorie în timp, după cum ne ghidează oamenii de știință, ar trebui să credem că dinozaurii au dispărut din cauza unui cataclism. Dar, această ipoteză naște unele întrebări, cum ar fi: de ce nu au dispărut și crocodilii, șerpii, șobolanii sau alte vietăți din acea perioadă? Cu aceste întrebări și frămîntări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă.
Specia reptiliană este prima emanație care a ieșit la lumina zilei din adîncurile apelor. Aceasta este singura reptilă de pe Pămînt care a fost capabilă să-și facă corp din materia primordială. În primă fază, ființa umană a fost crescută în apă, dar nu se putea adapta pe Pămînt. Numai după ce embrionul uman a fost introdus într-un incubator sub forma oului de dinozaur omul a pășit pe Pămînt. Mii de ani, ființele umane i-au considerat pe dinozauri părinții lor primordiali. Ultimele descoperiri științifice atestă faptul că, alături de urmele de dinozaur, există urme de om, ce datează de peste o sută de milioane de ani. Crescînd omul ca pe propriul pui, dinozaurul a început să se transforme - picioarele din față au devenit mai scurte, iar cu cele din spate a început să meargă asemenea omului. Dinozaurii care nu au avut posibilitatea să dădăcească ființe umane au suferit mutații și s-au transformat în animale mai mici.
De cît timp trăiește omul pe Pămînt? Care au fost etapele sale de evoluție?
La începutul Creației, Pămîntul a fost un Paradis Divin. Această planetă a fost lăsată oamenilor în urmă cu 5000 de ani.
Vreți să spuneți că noi, ca civilizație umană, avem numai 5000 de ani?
Ființa umană există de la începutul Creației, vine din Întreg și este un copil Divin. Civilizația celor patru rase a fost lăsată să meargă singură pe drumul evoluției în urmă cu aproximativ 5000 de ani. Adevărații coordonatori ai planetei Pămînt sînt ființele din lumile paralele, care trăiesc alături de voi. Evoluția ființei umane depinde de nivelul ființelor care au contribuit la venirea ei în acest spațiu. Fiecare rasă umană are un coordonator al său și fiecare luptă pentru a transforma Pămîntul într-o singură rasă cu o singură religie. Rasa albă a început odată cu venirea fiilor de Dumnezeu pe Pămînt, care au și adus nemurirea în acest spațiu. Rasa galbenă, cea roșie și cea neagră s-au născut cu ajutorul dinozaurilor și se consideră primii locuitori ai Pămîntului. Dar, aceste rase nu știu că tot cu ajutorul fiilor de Dumnezeu au ajuns pe Pămînt. În timpul apropiat, odată cu începerea altui ciclu, se va termina și guvernarea celor mai pretențioși. Pămîntul va traversa o perioadă favorabilă întregii omeniri și veți avea posibilitatea de-a vă întîlni cu părinții primordiali. Se vor deschide diferite portaluri pentru acei care știu să-și activeze memoria prin starea de veghe și impulsul dorinței interioare. În prima fază, starea de veghe trebuie să fie limpede pentru ca dorința interioară să poată activa creierul ce ajută la dedublarea corpurilor subtile. Numai în această stare se poate intra în portaluri și comunica cu cei mai avansați decît voi.
Practic, cum se poate intra în această stare de veghe?
Crucea egipteană simbolizează și cheia sub care se păstrează înțelepciunea sacră. Există tehnici care nu se pot dezvălui celor nepregătiți căci se pot rătăci prin portaluri.
De ce trebuie să ascundem aceste taine dacă ne sînt dezvăluite?

Nimeni nu vă îndeamnă să le ascundeți, dar totul necesită o bună pregătire pentru a le învăța și conștientiza. Ca să puteți descifra și avea acces fără restricții la matricea universală trebuie să munciți în fiecare viață și să vă mențineți valabil permisul acordat încă din viețile anterioare. Doar nici vouă nu vi se permite să vă suiți la volanul unei mașini fără o școală terminată… Alexandru Ștefan