Clopotarul dacilor 260





Oricît de mult s-ar implica omul în manipularea naturii, cele patru anotimpuri sînt deocamdată biruitoare în această luptă. Ma întreb cum am putea să-i catalogăm pe acei indivizi care stau undeva, într-un colț al Pămîntului, și planifică cum să zguduie Vrancea sau să mai înece cîteva orașe din Europa. Neavînd în vocabularul meu astfel de cuvinte, mă adresez, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă, cu următoarele întrebări:
Este adevărat că unele state au pus în aplicare descoperirile lui Tesla pentru a ne distruge clima și echilibrul țării în care trăim?
Multe lucruri i-au fost destăinuite lui Tesla spre binele omenirii, nu pentru a o distruge. Statele care se ocupă cu astfel de mizerii nu cunosc profunzimea legii climaterice. În primă fază, pot să mărească magnitudinea unui cutremur mic, dar finalul va fi tragic pentru emițător. Trebuie să știți că, în natură, totul funcționează după modelul bumerangului.
Dacă noi, ca oameni, am ajuns să ne temem unii de alții, poate că acești indivizi ce ne distrug planeta sînt niște roboți fără conștiință?
         V-am spus, la un moment dat, că există pe Pămînt oameni cu suflet și oameni fără suflet. Acesta este rezultatul unei inginerii nereușite asupra ființei umane, inginerie ce aparține unei civilizații mai puțin responsabile. Zeii care au venit în ajutorul pămîntenilor i-au lăsat ființei umane sarea, grîul și multe altele, pentru a se putea apăra de această creatură situată mai jos decît animalul din punct de vedere energetic. Pentru cei născuți din zei exista ritualul care ardea orice păcat înainte de moarte. Inchiziția a distrus toți preoții zalmoxieni care se numeau eliberatori de păcate. Pe pieptul muribundului se punea o felie de pîine frămîntată cu sare neagră și coaptă pe vatră. Preotul nu avea voie să-și arate fața celor din jur, citea rugăciunea dezlegării de păcate și presura sare pe pîine. Cînd se termina ritualul, preotul lua pîinea de pe piept și, cu discreție, părăsea casa, iar omul își dădea sufletul cu zîmbetul pe buze. Pentru ființa umană, sarea a fost și a rămas cel mai bun scut lăsat de zei pe Pămînt. Oamenii lui Dumnezeu erau numiți sarea Pămîntului. Atunci cînd sarea nu va mai fi sărată această lume își va termina toate ciclurile de evoluție.
         La echinocțiul de primăvară, dacă vreți ca dorințele voastre să se împlinească, găsiți un inițiat care să vă binecuvînteze o mînă de sare. Țineți-o în mîna stîngă, formulați bine dorința și rugați-vă atunci cînd se deschide portalul dintre anotimpuri. Această sare, ținută sub pernă, vă poate trata de insomnii și multe boli incurabile.
Pămîntul este Gradina Creatorului și în ea predomină Creația Lui. Dacă o să vă uniți puterile prin gînd constructiv, oamenii negativi vor dispărea ca un vîntișor de primăvară.

Alexandru Ștefan