Clopotarul dacilor 271

                          


Venim pe Pămînt, trecem ca un fulger prin cele trei faze: copilărie, adolescență, tinerețe și începem să ne ofilim. Un copac traverseaza aceste faze, dar trece cu mult peste vîrsta ființei umane. Părerea mea este că, în ADN-ul nostru, există o programă de autodistrugere care se declanșează atunci cînd ne oprim din evoluția spirituală. Cu aceste întrebări și frămîntări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă:
Bătrînețea se declanșează din cauza acestei programe din ADN-ul nostru sau există factori externi?
Pămîntul și omenirea trec prin două perioade – întuneric și lumină. Timpul întunericului este pe sfîrșite, va începe Ziua de Aur, pe care indienii o numesc KALI YUGA. În Lumină, totul se aliniază la ritmul cosmic, iar ființa umană va trăi aproximativ o mie de ani.
Vreți să spuneți că, trăind în perioada întunericului, ne comportăm ca niște lunatici sau am pierdut din cunoștințele care ni s-au lăsat pentru a ne ghida în această perioadă dificilă?
În perioada întunericului, nu era permis ca oamenii să folosească oglinzile. Dacă unele femei le utilizau, atunci le purtau prinse la brîu și nu dădeau voie altcuiva să se privească în ele. Oglinzile erau confecționate din aur sau aramă și se îngropau sau ardeau odată cu trecerea corpului fizic în neființă. Multe probleme ale oamenilor sînt provocate de utilizarea oglinzilor. Dacă o persoană stă în fața oglinzii mai mult de șapte minute zilnic imaginea din oglindă devine mai puternică decît originalul, este un soi de vampirism energetic. Dacă omul doarme, perioade îndelungate, în fața oglinzii, se poate îmbolnăvi sau poate fi descărcat energetic.
Ce secret deține oglinda și de ce este atît de periculoasă pentru noi?
Oglinda este o poartă prin care se formează proiecția corpurilor subtile și, dacă se încarcă foarte mult, proprietarul își cere dreptul la viață. Raza soarelui, concentrată și proiectată într-o oglindă , îl poate ajuta pe om să călătorească în timp, se pot teleporta obiecte la mii de kilometri depărtare. Oglinda este o părticică din ceea ce înmulțește iluzia și cei ce nu-i cunosc menirea o folosesc într-un mod care îi conduce spre autodistrugere. Dacă rămîne mai puternică decît cel ce moare, energia din oglindă îl va bîntui după deces pînă cînd oglinda va fi spartă. Instituțiile care au pereții exteriori placați cu oglinzi urmăresc un singur scop: manipularea și falimentarea celor ce prosperă în apropierea lor. Evitați aceste găuri negre ce vă fură zilnic tinerețea și energia vitală. După aceste informații nu trebuie să distrugeți oglinzile sau să le considerați vinovate de toate nereușitele voastre. Încercați să folosiți acest canal pentru alte scopuri, puteți afla trecutul, prezentul și viitorul cu ajutorul oglinzii, dar este important să nu depășiți șapte minute zilnic.
Sfatul nostru este ca, din acest moment, să fiți mai prudenți cu oglinzile căci ele formează un coridor dintre viață și moarte. Voi sînteți o rază de lumină care are acces oriunde, dar nu săriți în apă dacă nu știți să înotați.

Alexandru Ștefan