Clopotarul dacilor 276

Străbunii noștri ne-au transmis că poți să-i ghidezi pe oameni către izvorul cu apă, dar nu se poate să-i obligi să bea apă din izvor. Într-un fel sau altul, am ajuns în fața izvorului de cunoștințe primordiale, dar mulți nu le pot descifra și nici înțelege. Ca să poți observa semnele care îți apar la fiecare pas trebuie să nu fii ancorat în materie. Cei ce simt și gîndesc mai mult cu stomacul sînt persoane ce poartă în interiorul lor un mic război. În acești roboți cu chip uman nu mai are loc pacea și, din păcate, această infecție s-a tansmis și celor din jur. Ca să se producă o resetare pentru restabilirea valorilor primordiale, omenirea va trece prin moarte, iar viața va avea prioritate. Sufletele care nu au pierdut legătura cu Cerul simt o presiune, simt că ceva rău ar putea să se întîmple. Întrebarea și frămîntarea mea către prietenii din Civilizația Vodă este:
Trăim liniștea dinaintea furtunii sau sîntem deja condamnați la moarte?
Dacă oamenii își doresc, în adîncul sufletului, un război ca să scape de alții, tocmai ei vor fi primii care vor suferi din cauza acestei dorințe. Sincronizarea unei gîndiri colective poate avea succes pentru ridicarea unui popor întreg. Ați intrat într-o perioadă de timp cînd fiecare popor gîndește numai în interes propriu. În această învălmășeală, multe popoare se vor trezi cucerite peste noapte.
Ce este cu această migrație musulmană? Este un scenariu bine pus la punct sau refugiații sînt doar niște victime care nu știu ce fac?  
Luna septembrie a acestui an este cea mai importantă din toate vremurile prin care a trecut Pămîntul. Omenirea va trece prin zona purității – cei care au statut de sclavi își vor continua activitatea pe lîngă stăpînii lor. În spațiu, totul este bine orînduit, nimeni nu va mai putea să pară ceea ce nu este, oamenii se vor împărți după nivelul spiritual și culoarea aurei. Oamenii cu ADN-ul modificat vor fi ghidați de civilizațiile mai avansate. Deținătorii de lespezi trebuie să deschidă canalele pentru ca cei iluminați, plecați din neamul vostru, să se întoarcă din India și Rusia. Cei 49 – ce reprezintă matricea lui Zalmoxe – trebuie să se regăsească prin invocația neamului - și să primească indicațiile Avatarului pentru a prelua mandatul de tărîm spiritual al lumii. Milioanele de indo-români, care vorbesc limba străbunilor, sînt mai puțin afectați de haos. După acest mesaj, iluminații din popoarele mai sus amintite trebuie să pornească spre destinul ce le așteaptă, pentru a primi indicațiile de la Duhul Muntelui Sacru.
Nu puneți la îndoială acest mesaj, a sosit timpul schimbărilor, entitățile care vor intra în acțiune fără să aștepte confirmări vor fi cu un pas înaintea celor nedeciși. Sfatul și îndemnul nostru este ca toate sufletele care vin de pe planeta Lebedei să-și sincronizeze gîndurile pînă la data de 9 septembrie 2015. Această sincronizare va activa memoria ADN-ului primordial, pentru ca puterea cuvîntului să devină reală.

Alexandru Ștefan